sigla-siko
sigla-prosystem
Utilaje tipografice: tehnica profesionala
big_foto

Prezentare Service

icon_list icon_list icon_list icon_list
Firma Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL a luat fiintă în anul 2004, ca o urmare firească a dezvoltării firmei surori SIKO Romania SRL. Deoarece firmele noastre au ca activitate reprezentarea unor producători de renume în industria tipografică, cum ar fi: Kolbus, Meccanotecnica, KBA-Koenig & Bauer AG, Perfecta, MBO, Petratto, Hohner, Hang, departamentul de service s-a dezvoltat cu suportul direct al producătorilor. Astfel tehnicienii nostrii sunt integrati în programele de instruire ale producătorilor, ei participând în fiecare an la cursurile organizate de acestia si sustinând examenele de atestare. În momentul de fată toti tehnicienii nostrii sunt atestati de către producători. De asemenea relatiile firmei noastre cu departamentele tehnice si de service ale producătorilor precum si accesul direct la hot-line-urile dedicate fac ca suportul tehnic pe care îl oferim clientilor nostrii sa fie de cea mai înaltă calitate.
Pe lângă instruirea completă si specializarea ridicată a tehnicienilor nostrii, mobilitatea si timpul scurt de reactie sunt calităti deosebit de apreciate de către clientii nostri. Dotarea tehnică si colaborarea cu firme specializate de transport si de utilaje de ridicat, ne permit să instalăm sau să relocăm utilaje în cel mai scurt timp fără a avea costuri foarte ridicate.
Departamentul nostru pentru piese de schimb asigură un flux coerent pornind de la identificarea pieselor defecte, livrarea lor în cel mai scurt timp si montarea lor în conditii de garantie.
Suntem alături de Dumneavoastră în efortul de a ridica standardele în industria tipografică.

  detalii  Întrebari ? Click aici. detalii

Aveti intrebari?
Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
şi sâmbata între orele 8:00-13:00

  Producatori