sigla-siko
sigla-prosystem
Utilaje tipografice: tehnica profesionala
big_foto

PROSYSTEM - SIKO

icon_list icon_list icon_list
Firmele PROSYSTEM PRINT UTILAJE TIPOGRAFICE SRL și SIKO ROMANIA SRL sunt prezente de 14 respectiv 20 ani pe piața românească, unde comercializează utilaje de tipar și de legătorie precum și piese de schimb pentru industria tipografică.
Într-o perioadă scurtă de timp, firma PROSYSTEM a dobândit dreptul de reprezentanță exclusivă în România a mai multor firme producătoare de echipamente cu renume mondial printre care putem enumera firmele Koenig & Bauer AG pentru masinile rotative si masina de tipar uscat Genius, MBO, Perfecta, Hohner, Petratto, RENZ, Schmedt, Rotatek, Tauler, Gammerler etc. Rodul muncii colective ne-a adus o cotă de piată însemnată în special la echipamentele de tipar offset precum si la echipamentele de legătorie.
SIKO Romania are ca și activitate comecializarea exclusivă a produselor producătorilor Kolbus și Meccanotecnica. Firma Kolbus produce mașini de confecționat scoarțe, mașini de produs cutii rigide și mașini de poleit.
Firma Meccanotecnica produce masini de cusut cu ată destinate tiparului conventional precum si celui digital, linii de adunat la care se leagă una sau mai mutle masini de cusut, precum si linii de confectionat blocul de carte sau chiar a brosurilor cu blocul de carte cusut.
PROSYSTEM și SIKO Romania comercializează o gamă largă de echipamente pentru industria tipografică. Specialiștii noștri care se ocupă cu comercializare, vânzâri, consultanță fac tot posibilul pentru satisfacerea maximă a clienților, să le ofere informații utile de profil.
Ambele firmele pun accent pe furnizarea pieselor de schimb și servicii de service pentru produsele livrate, să corespundă exigențelor din ce în ce mai mari, astfel permanent își dezvoltă echipa de tehnicieni. Specialiștii noștri cu cunoștiințe adecvate fac tot posibilul pentru rezolvarea promptă a intervențiilor la care sunt solicitați.

  detalii  Întrebari ? Click aici. detalii

Aveti intrebari?
Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
şi sâmbata între orele 8:00-13:00

  Producatori