sigla-siko
sigla-prosystem
Utilaje tipografice: tehnica profesionala
, PROSYSTEM & SIKO - CLICK AICI PENTRU DETALII

PROSYSTEM & SIKO

Secretul succesului nostru, PROSYSTEM & SIKO, izvoreşte din spiritul de echipă, din curajul şi încrederea cu care abordăm oportunităţile pe care ni le oferă mediul industrial din ce în ce mai dinamic la care ne adaptăm cu uşurinţă, satisfăcând astfel cele mai exigente standarde de calitate.

Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.

Calitatea produselor precum si serviciile post vânzare sunt punctele noastre de bază. Vă invităm la o colaboarare pe termen lung.
produs nou

PROSYSTEM - SIKO

Firmele PROSYSTEM PRINT UTILAJE TIPOGRAFICE SRL și SIKO ROMANIA SRL sunt prezente de 9 respectiv 15 ani pe piața românească, unde comercializează utilaje de tipar și de legătorie precum și piese de schimb pentru industria tipografică.
Într-o perioadă scurtă de timp, firma PROSYSTEM a dobândit dreptul de reprezentanță exclusivă în România a mai multor firme producătoare de echipamente cu renume mondial printre care putem enumera firmele Koenig & Bauer AG pentru masinile rotative si masina de tipar uscat Genius, MBO, Perfecta, Hohner, Petratto, RENZ, Schmedt, Rotatek, Tauler, Gammerler etc. Rodul muncii colective ne-a adus o cotă de piată însemnată în special la echipamentele de tipar offset precum si la echipamentele de legătorie.
SIKO Romania are ca și activitate comecializarea exclusivă a produselor producătorilor Kolbus-Sigloch și Meccanotecnica. Firma Kolbus-Sigloch s-a specializat la producția și dezvoltarea utilajelor destinate pregătirii blocului de carte, iar Kolbus produce echipamente de confecționat carte legată și broșată, ghilotine cu trei cuțite, mașini de confecționat scoarțe, mașini de introdus blocul de carte în scoarță și mașini de poleit.
Firma Meccanotecnica produce masini de cusut cu ată precum si linii de adunat la care se leagă una sau mai mutle masini de cusut. Prin calitatea echipamentelor, am reusit să detinem o suprematie netă la echipamentele de producere al cărtilor si al revistelor.
Oferta grupului a devenit completă în anul 2004, odată cu înființarea firmei Prosystem Print SRL la care adăugăm firmele reprezentate de către SIKO Romania SRL. În prezent avem cea mai variată ofertă de pe piată de la prepress până la finisare, cu echipamente de top, majoritatea produse în Germania.
PROSYSTEM și SIKO Romania comercializează cea mai largă gamă de echipamente pentru industria tipografică începând de la prepress, tipar, legătorie până la finisare.
Specialiștii noștri care se ocupă cu comercializare, vânzâri, consultanță fac tot posibilul pentru satisfacerea maximă a clienților, să le ofere informații utile de profil. Colaboratorii noștri participă periodic la școlarizări organizate de prodcătorii cu renume mondial, reprezentate de noi, unde acumuleazå cunoștiințe de cel mai înalt nivel.
Ambele firmele pun accent pe furnizarea pieselor de schimb și servicii de service pentru produsele livrate, să corespundă exigențelor din ce în ce mai mari, astfel permanent își dezvoltă echipa de tehnicieni. Specialiștii noștri cu cunoștiințe adecvate fac tot posibilul pentru rezolvarea promptă a intervențiilor la care sunt solicitați.
produs nou
, ACTIVITATI IN CADRUL BRESLEI - CLICK AICI PENTRU DETALII

ACTIVITATI IN CADRUL BRESLEI

Participăm la majoritatea evenimentelor organizate de si pentru breasla noastră. Suntem membrii ATT, deci suntem părtasi la mai toate "minunile" pe care asociatia si-a propus să le rezolve. Activăm în cadrul CT 382- Tehnologia Grafică sub tutela ASRO, participăm la simpozioane (Print Promotion, Balcan Forum, si expozitii (DRUPA, IPEX, Print Show), organizăm vizite în scopul schimbului de experientă, punem umărul la stabilirea curiculei scolare de specialitate si la crearea comitetului sectorial pe ramură, în vederea aducerii la zi a standardelor ocupationale din ramura noastră
produs nou
, PROIECTE DE INTERES COMUN - CLICK AICI PENTRU DETALII

PROIECTE DE INTERES COMUN

Printre proiectele la care luăm parte este si elaborarea "Codul bunelor practici" care a luat forma actuală prin traducerea si adaptarea codurilor similare din europa occidentală si America de Nord. Ne dorim ca cei interesati să-si exprime părerea, în vederea elaborării formei finale. Codul nu este o lege, să fie obligatorie, dar ne dorim să fie un criteriu de conduită care să stea la baza viitoarelor colaborări în breasla noastră.
produs nou

  Producatori